Hoppa till sidans innehåll

Jul hälsning från Coach

22 DEC 2020 21:13
Detta år har varit udda på många sätt och fullt av insikter om oss själva och hur vi hanterat det som kommit mot oss. Jag hör det från de jag tränar, jag känner det själv och 2020 har varit innovationens år.
  • Uppdaterad: 22 DEC 2020 21:13

Vart vi hittar vår motivation, att det faktiskt går bra att träna utomhus även om det är grått på himmel och inte särskilt varmt.

I början på året var toapappret hårdvalutan, nu är det hantlar och annan träningsutrustning för hemträning! Skitkul tycker jag. Se till att använda det också.
För mig är motivationen på topp när jag får träna ihop med andra. Tänk hur enkelt allt var för mindre än ett år sedan.

Gå ner till träningslokalen och köra på till svetten lackar. Gärna tränga ihop sig tre personer på en gymbänk för att vila inför nästa lyft, 2 minuter är viktig vila. Dela skivstång med lyftpolaren, klova av och på tillsammans. Handavtryck i magnesium på tröjan från polaren efter en glädjekram när man slagit nytt pers.

Många saker vi bara gör utan att ens tänka på det, många ögonblick som blir total glädje efter två timmar i träningslokalen tillsammans, sånt som gör att vi ler när vi går därifrån oavsett hur skakiga benen är.

Snart kommer vi göra allt detta igen på ett sätt som känns mer normalt, snart kommer vi svära i lokalen igen över missade lyft eller för en valk som ryker utan att fundera på om vi skrubbat händerna med tvål i 30 sek innan vi tog i stången!

Snart! Håll ut lite till så har vi allt detta igen och vem vet…vi kanske uppskattar ett pissigt pass mer sen för just allt vi gick igenom denna udda tid med munskydd och förbud att tävla i vår älsklingssport! Håll ut, snart är vi där.

Så fort vädret blir lite varmare kör vi träning utomhus igen för alla Klovas medlemmar! Blir säkert lika kul som vi hade på påskträningen med fyra årstider på 2 timmar! Men VI KÖRDE PÅ ÄNDÅ! Ta gärna en sväng inom Instagram och Facebook för lite roliga minnen. 

Ni vet väl om att ni gärna får dela era träningar på vår FB sida, DO IT!! Eller en julhälsning kanske? Jag vet ni vill, kör på bara!

Keep Calm and Merry on!
önskar Coach Jenny-Li

Kontakta gärna mig vid frågor.

Skribent: Mikael Åström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Klova Tyngdlyftning - Tyngdlyftning
Åkesson, Hornsgatan 56, 5 tr
11821 Stockholm

Besöksadress:
Vasalundshallen, Solna, Badhusplan 1-3
16955 Solna

Kontakt:
Tel: 0735090508
E-post: klovatyngdlyftning@g...

Se all info