Hoppa till sidans innehåll

Snart är det dags!!

24 APR 2021 11:15
Nu är vädret så där typiskt! Men snart är maj här och planen för att fortsätta Klova T’s framgångsrika uteträning fortsätter även denna vår! Träning sker på Bosöns härliga naturområde. Med gott om plats för coronasäker träning.
  • Uppdaterad: 24 APR 2021 11:15

Det kan ske med väldigt kort varsel. Håll koll på FB/Insta. för snabbast information.

Oftast läggs ett meddelande ut i god tid innan, men vädret kan ställa till det och då flyttas ev. passet till annan tid/dag. 

Vi kör det vi kallar allmänfysträning, styrka och rörlighet med egen kropp som motstånd. Ibland använder vi mindre träningsredskap ni själva tar med er. Tex. en pinne, matta, tung ryggsäck. Vi är på konstgräs eller gräs. En sväng i kuperad skog ingår nästa alltid. Efteråt kan man stanna kvar och äta och umgås. Är det fint väder badar vi!

Alla tar med sig egen mat. 

Klova T tycker att tyngdlyftning och allmänfysträning är 2 viktiga pusselbitar i allas liv. Ni måste inte vara med på våra lyftpass för att få vara med på vår uteträning, men ni behöver vara medlemmar i Klova T för att vara med på dessa pass.

Medlemskap kostar 100kr/år. Passets kostnad varierar beroende på hur många som är med. (ca 50-200kr/pers.)

Träningen passar alla, men som medlem måste man vara minst 10år. Tränaren hjälper er med alternativa övningar om det behövs. Passen varar ca 1.5 timme.

 

Vi ses på Bosön…snart!

Coach Jenny-Li

Skribent: Mikael Åström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Klova Tyngdlyftning - Tyngdlyftning
Åkesson, Hornsgatan 56, 5 tr
11821 Stockholm

Besöksadress:
Vasalundshallen, Solna, Badhusplan 1-3
16955 Solna

Kontakt:
Tel: 0735090508
E-post: klovatyngdlyftning@g...

Se all info