Hoppa till sidans innehåll

Klovas första Klubbmästerskap 10 maj.

12 MAJ 2019 12:18
En härlig fredags eftermiddag på Bosön med Klovas första KM!
  • Skapad: 12 MAJ 2019 12:18

6 starka tävlade och visade upp sina talanger, nybörjare och mer vana.

Domaren var hård och rättvis. De gånger hon gav rött (underkänt lyft) förklarade hon varför. KM är en bra tävling att lära sig hur viktigt det är att kunna rätt teknik, förstå reglerna och vad man kanske måste jobba hårdare på inför framtida tävlingar.

Några slog personligt rekord men alla nybörjare gjorde självklart personligt bästa på tävling! Några ville ha helhetskänslan och hade trikå på sig, även om vårt KM inte hade just de reglerna.  Vissa käkade i kön till invägningen (!!!) med förklaringen att det spelade ingen roll om de vägde några gram mer eller mindre. Nybörjare…. 

Självklart var det även en bra tävling för Klova att lära sig om tävlingsarrangemang. Inga större katastrofer men man kan alltid bli bättre! Nästa gång kommer vi skriva ut klovnings schema (som man kan hämta på tyngdlyftning.com) för att underlätta att räkna om när man går från damstång till herrstång om vartannat. Vi måste ju ändå vara bäst på att klova med tanke på vårt namn!

Eftersom Bosön stänger igen för ombyggnad 1 juni, och öppnar med ett helt nytt utseende, så var detta kanske sista chansen att ha en tävling där. Kändes ännu bättre att ha det på ett så anrikt ställe!

Tack till alla som var med!! Även de närmsta sörjande i publiken som applåderade och hejjade på! Det blir fler KM!

Ni kan se lite bilder från vårt KM här, men även på facebook och instagram.

Skribent: Mikael Åström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Klova Tyngdlyftning - Tyngdlyftning
åkesson, Ångströmsgatan 1
11269 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0707588303
E-post: klovatyngdlyftning@g...

Se all info